Изберете страница
Покана
Покана

Уважаеми колеги,

Имам огромното удоволствие да Ви поканя на XVIII Международен конгрес по колоректална хирургия, който ще се проведе присъствено в периода 5-7-ми октомври 2023 г. в град Варна.

За първи път от 4 години насам ще имаме възможност да се съберем на живо и да обменим придобития през последните години ценен опит, натрупан в една динамично развиваща се обстановка. Акцент на тазгодишният конгрес ще бъдат минимално инвазивните робот-асистирани оперативни интервенции, персонализираната медицина и генетичните изследвания на колоректалните онкологични заболявания. Ще бъдат дискутирани и теми, свързани с възпалителните заболявания на храносмилателния тракт.

Конгресът тази година ще е уникален по рода си и ще се откроява с възможността Вашите лекции да се заснемат персонално от професионален екип в рамките на събитието и при съгласие от Ваша страна, да бъдат публикувани в единствената по рода си виртуална академия по хирургия в България – GI Surgery Academy. Споделете Вашия хирургичен и терапевтичен опит, разширявайки обхвата от съдържание във виртуалната библиотека на платформата, а ние се ангажираме да го направим достъпен и видим за международната хирургическа общност.

С колегиален поздрав от Варна, България
Проф. д-р Красимир Иванов, дмн
Председател на Организационния комитет на конгреса

Дати и локация

XVIII Международен конгрес по колоректална хирургия традиционно ще се състои в гр. Варна

Дати

Дати: 05.10-07.10.2023
Регистрация: 08:00 ч., 05.10.2023

Място

Град: Варна
Хотел: Адмирал

Тематични направления

• Робот-асистирана минимално инвазивна хирургия на храносмилателния тракт;
• Възпалителни заболявания на храносмилателния тракт;
• Хирургия при чернодробни метастази от колоректален карцином;
• Персонализирана медицина;
• Генетични изследвания на онкологичните колоректални заболявания.

Галерия

Представяме Ви част от снимките на XVIII конгрес по колоректална хирургия. Той събра над 400 участници от страната и чужбина. Те обсъдиха иновативните тенденции и техники при лечение на злокачествени и доброкачествени заболявания на дебелото черво и ректума.

Организатори

Остават още…

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)